dilluns, 28 de desembre del 2009

DEBATS

| |
















bona experiència
nerviosisme
tensió
pulcretat...

Un munt de sentiments a flor de pell, pero ho vem passar i crec que la classe al complet podem estar satisfets.

Cada dimarts passavem dos grups per aquest moment; ens debatiem 5 persones contra altres 5 i intentavem valorar i defensar cada grup el SI o el NO sobre el tema escolit del grup anteriorment.

Vull destacar la preparació que cal tenir per posterioment realitzar un bon debat ben estructurat i argumentat; la recerca d'informació, contrastar amb varies per trobar la informació correcta i adequada, seguidament preparar una bona exposició i planificar l'estructura del debat, calcular el temps de cada ronda i finalitzar amb una bona conclusió i tancada del debat.

La meva opinió personal sobre el debat es que tots els grups de treball em realitzat uns debats amb els objectius que ens vem proposar, hem seguit els punts que la imma valorava per realitzat un bon debat:

- Els aspectes discursius
- Els aspectes d'oratòria
- Els aspectes organitzatius

Crec que tots em assolit tots aquests aspectes, hem corregit els nostres punts debils i hem aprofitat les nostres habilitats.

Per concluore nomes dir que ha sigut una bona elecció de treball el demanat per l'Imma ja que me pogut adiquirir molts aprenentatges de posada en comú de expressió oral i oblidar el nerviosisme dintre de cada un de nosaltres...

0 comentaris:

ir arriba

Publica un comentari a l'entrada

 
 

FLORICIENTA | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top