divendres, 11 de desembre del 2009

ANÀLISI D'UN ANUNCI: FREIXENET

| |





“FREIXENET”…. L’EQUIP NACIONAL DE NATACIÓ SINCRONITZADA….. BOMBOLLES…..

Tot comença fosc… volen donar importància al espectacle!

1. HISTORIA QUE ENS TRANSMET:
Podríem analitzar aquest anunci com un símil del procés que realitza el cava des de que la ampolla es tancada, passant pel procés de creació de les bombolles fins el moment de l’abstracció del suro i la explosió del cava.

L’Equip Espanyol de Natació Sincronitzada mitjançant una perfecta i meravellosa coreografia simulant tot el moviment, la força i el pes de les bombolles del Cava Freixenet.

2. DECORATS, MÚSICA, LLUMS, COLORS...

El decorat es simple però a la vegada complex i suficient; podríem situar el decorat a la piscina olímpica del CAR (Centre d’Alt Rendiment).

Colors i llums; han volgut centrar l’anunci principalment en dos colors: el negre i el daurat; el negre amb diferents tonalitats augmenta la intensitat dels daurats creant semblança amb la singularitat del color del cava, simplificant tot l’anunci en dos colors aconsegueixen centrar tota l’atenció en el missatge.

La música es la adient per aquest tipus de spot publicitari; dona la sensació de pujada de la intensitat progressiva en relació amb el procés d’obertura de l’ampolla de cava.

3. PERSONATGES:
Les protagonistes d'aquest anunci es l'Equip Espanyol de Natació Sincronitzada.

4. TEXT I ESLOGAN
"FELICES FIESTAS, CON FREIXENET"

5. VALORACIÓ PERSONAL

La meva opinió es que es un anunci molt productiu, amb un eslogan i un objectiu concret, han seleccionat a les nedadores de natació sincronitzada aprofitant la novetat a nivell de l'esport olímpic espanyol.

0 comentaris:

ir arriba

Publica un comentari a l'entrada

 
 

FLORICIENTA | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top