dimecres, 30 de desembre del 2009

APRENENTATGE COL·LABORATIU: PROJECTE TELEMÀTIC

| |




Després de vàries sessions a la assignatura del professor Marià Baqués; Societat, família i escola, i la entrega del treball sobre el llibre: ESCUELA Y TERRITORIO, es molt més senzill poder realitzar aquesta pràctica ja que ens explica com es realitza un projecte telematic entre escoles.

En aquesta sessió el nostre objectiu es: Triar, enllaçar, descriure i valorar un exemple de Projecte Telemàtic al nostre bloc personal.

Definiria projecte telemàtic com un sistema de col·laboració entre diferents escoles per duu a terme un treball en especific, consisteix en realitzat un treball proposat i intercanviar informacions, experiències, dubtes.... i entre tots els membres crear un treball o una investigació molt més amplia i extensa, per poder desenvolupar molt més el tema en questió.


Personalment crec que el treball en col·laboracio i utilitzant un projecte telemàtic te moltes més avantatges que inconvenients, ja que es crea un treball amb la col·laboració de molts membres, sempre aquest projecte sortira millor des de la vesant de moltes persones, experiències, informacions externes.... que no pas d'una sola font.

A continuació us inserto una pàgina web d'un exmeple de projecte telemàtic:
http://mant.kaywa.com/netart/proyectos_de_telem225tica_telerob243tica_telefonia_sms_wireless_y_gps.html

0 comentaris:

ir arriba

Publica un comentari a l'entrada

 
 

FLORICIENTA | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top