dimecres, 30 de desembre del 2009

ENTRADA PERSONAL: INFOXICACIÓ

| | 0 comentaris



SEGONS UN CONJUNT DE PROFESSIONALS INFROMÀTICS I PSICOLEGS PODRIEN DEFINIR EL TERME INFOXICACIÓ COM:
"Sobresaturació d'informació, soroll-interferència, la qual fins i tot pot arribar a generar angoixa en l'usuari per no sentir-se en condicions de trobar la informació cercada. Tot aquest fenomen de multiplicació de la quantitat d'informació que exiteix en el món s'ha vingut a cridar a la explosió de la informació, encara que més aviat hauria de cridar-se la explosió de la desinformació, indigerible"

Personalment crec que l'internet ens aporta i ens apropa molts conceptes i aprenentatges que sense el treball amb xarxa mai podriem realitzar, però a la vegada observo que molta gent es crea un estrés i una presió sobre sí mateix que el que fà es desinformar-se i no trobar allò que des d'un principi cerca.

Crec que s'ha d'escollir i valorar cada infromaciÓ que ens arriba i cercar alló que ens interesa o que creiem adequat al que busquem i no "empapar-nos" de massa informació la meitat innecesària.
Leer más...

APRENENTATGE COL·LABORATIU: PROJECTE TELEMÀTIC

| | 0 comentaris




Després de vàries sessions a la assignatura del professor Marià Baqués; Societat, família i escola, i la entrega del treball sobre el llibre: ESCUELA Y TERRITORIO, es molt més senzill poder realitzar aquesta pràctica ja que ens explica com es realitza un projecte telematic entre escoles.

En aquesta sessió el nostre objectiu es: Triar, enllaçar, descriure i valorar un exemple de Projecte Telemàtic al nostre bloc personal.

Definiria projecte telemàtic com un sistema de col·laboració entre diferents escoles per duu a terme un treball en especific, consisteix en realitzat un treball proposat i intercanviar informacions, experiències, dubtes.... i entre tots els membres crear un treball o una investigació molt més amplia i extensa, per poder desenvolupar molt més el tema en questió.


Personalment crec que el treball en col·laboracio i utilitzant un projecte telemàtic te moltes més avantatges que inconvenients, ja que es crea un treball amb la col·laboració de molts membres, sempre aquest projecte sortira millor des de la vesant de moltes persones, experiències, informacions externes.... que no pas d'una sola font.

A continuació us inserto una pàgina web d'un exmeple de projecte telemàtic:
http://mant.kaywa.com/netart/proyectos_de_telem225tica_telerob243tica_telefonia_sms_wireless_y_gps.html
Leer más...

TÒPICS...

| | 0 comentaris




UNA IMAGTE VAL QUE MIL PARAULES.......ES UN TÒPIC???

Durant molts anys aquesta a sigut una frase molt escoltada..... crec que tot va més enllà de la frase que ens intenten vendre.

Crec que estem tots d'acord de que una imgatge val molt, pero no més que 1000 paraules... amb això vull expressar que tot te un fil, tot te importància, crec que una imatge va lligat a una bona explicació o referència escrita.

Si volem quedar-nos amb la primera impresió una imatge o un escrit per separat ja està be, pero si realment volem introduir-nos dintre del missatge o del que vol ensenyar, ambdues coses han d'anar lligades, sempre intimament lligades.

En conclusió la unió entre paraula i imatge es la millor manera i més correcta de expresar cualsevol cosa.
Leer más...

WEB 2.0

| | 0 comentaris







Dintre de la setmana Extraordinària a la facultat de Blanquerna vam tenir la sort d’assistir a una sessió de cibernarium sobre la web 2.0 per dos professors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Manuel Pérez Tornero i Santiago Tejedor de la facultat de Periodisme.

Podríem dir que el objectiu principal de la Web 2.0 es la oportunitat de que tothom s’iniciï i descobreixi el gran mon de les noces tecnologies i sobre tot que les realitzi correctament i amb eficàcia.

Com a valoració personal diria que es una oportunitat molt interessant i innovadora, el donar la possibilitat de poder entrar en aquest gran mon i poder gaudir de les facilitats i avantatges que te.

A continuació he extret de diverses pàgines d’Internet algunes web 2.0 amb exemples:
Web 1.0 > Web 2.0

• Britannica Online –> Wikipedia (Enciclopedias)

• Doubleclick –> Google AdSense (Servicios Publicidad)

• Ofoto –> Flickr (Comunidades fotográficas)

• Akamai –> BitTorrent (Distribución de contenidos)

• mp3.com –> Napster (Descargas de música)

• Sitios personales –> Blogs (Páginas personales)

• Especulación con dominios –> Optimización en motores de búsqueda SEO
Leer más...

APRENENTATGE COL·LABORATIU: WEBQUEST

| | 0 comentaris



Podríem definir WebQuest com una manera de cercar informació a Internet de manera guiada i estructurada i evitar els obstacles i inconvenients que sovint ens podem trobar a la xarxa. Ens mostren els recursos i les consignes que permeten realitzar un tasca concreta i ben definida.

D’aquesta manera per els alumnes investigar i introduir-te a la xarxa és senzill i de simple aplicació, ja que és fàcil de realitzar.

AVANTATGES:
- S'incorpora als estudiants en tasques efectives.
- Estimula a la col•laboració i discussió.
- Fàcil integració en el curriculum escolar.
- Estratègies d'optimització del seu saber a través de la comunicació, recerca i processament d'informació.
- Els alumnes van a buscar solament les solucions.
- Total autonomia.
- Convenient per a l'aprenentatge personal i del grup.


A CONTINUACIÓ UNA PÀGINA WEB AMB UN EJEMPLE DE WEBQUEST EDUCATIU PER EDUCACIÓ PRIMÀRIA:

http://www.eduteka.org/WQ_cie0001.php3
Leer más...

RECITACIÓ

| | 0 comentaris

LA CAPUTXETA VERMELLA.....

Tots tard o d'hora ho havíem de passar...
primer de tot, dir, que em va costar molt decidir quina seria el text per recitar.

Monòlegs, acudits, histories, poemes, prosa... al final vaig fer un conte i crec que vaig encertar!

Desprès; escollir quin tipus de conte... de por, còmics, especialitzats...
Vaig pensar...estudio Grau en Educació Primària i que millor que un conte per nens i nenes

Vaig fer una recerca de contes per nens i nenes...
- Els tres porquets
- La princesa i el cigró
- La ventafocs
- L’aneguet lleig...

Però vaig veure: La caputxeta vermella... i em vaig sentir identificada.
Vaig llegir-me el conte una desena de cops fins fer-lo meu, imaginat amb entrega, il•lusió i insistència.

Va arribar el dia... estava nerviosa però segura de mi.

Vaig començar... tot va anar be!!
I vet aquí un gos i vet aquí un gat que aquest conte s’acabat!!!

ARRIBA LA AUTOAVALUACIÓ:

Va ser un bon recurs gravar-nos mentre fèiem cada recitació per posteriorment autoavaluar-nos.

Elecció del text... crec, com he explicat abans que vaig fer una bona elecció tant en el tipus de conte, infantil en aquest cas com aprofitant les meves habilitats i saber aprofitar-les.

Crec que la expressió oral a sigut bona, potser vaig repetir molts cops alguns dels aspectes menys importants del conte.

Postura...més que postura valoro més la escenificació a l’hora de recitar el conte, per lo tant crec que a sigut adequada majoritariament en tota la recitació.

Crec que la veu va estar encertada encara que hagués pogut caracteritzar mes a cada personatge (avia, llop i caputxeta).

La mirada era expressiva, malgrat hauria d’haver observat als oients totalment i no enfocar als del centre.

La gesticulació personalment crec que va ser encertada pel tipus de conte que recitava, encara que potser massa exagerada en alguns moments.

En l’aspecte del control dels nervis crec que personalment no vaig patir, ja que afortunadament el meu caràcter i la meva experiència temes laborals estic acostumada a parlar en públic.

Per finalitzar dir que per mi va ser una bona experiència perquè mai poder saber quan haurem de recitar qualsevol tipus de text en la nostra futura tasca com a mestres.
Leer más...

dilluns, 28 de desembre del 2009

MAPA CONCEPTUAL: INTERNET

| | 0 comentaris




Una sessió per mi molt pràctica ja que a la nostra futura tasca com a mestres, crec adequat la utilització de mapes conceptuals ja que simplifiquen grans explicacions en idees claus.

La meva companya Vanesa Tarragona i jo hem realitzat aquest mapa conceptual amb el programa Cmpals tools i hem utilitzat tota el ventall de eines que ens ofereix.

Definitavament cada sessió proposada es adequada i enriquidora per aumentar coneixements d'informació i tecnologia.
Leer más...

CURTMETRATGE A GITIC.... by: VANESA, ANNA I DIANA

| | 0 comentaris




Aquest es el crut realitzat per: Anna Ramos, Vanesa Tarragona i Diana Giménez.

La nostra valoració es satifactoria ja que vem utilitzar molts programes i aparells digitals en profunditat.

Ha sigut una sessió de Gitic molt enrriquidora i original, hem pogut expressar la nostra expressió corporal, els aspectes teatrals i realitzarlo amb la ùltimes tecnologies.

hem utilitzat una expressió corporal, sense expressió oral, em creat uns efectes de càmera ràpida, visualització a l'antic (blanc i negre)i sobre tot hem utilitzat molt els llums naturals.

SENSE DIR RES MÉS, ESPEREM QUE US AGRADI!!!!
Leer más...

DEBATS

| | 0 comentaris
















bona experiència
nerviosisme
tensió
pulcretat...

Un munt de sentiments a flor de pell, pero ho vem passar i crec que la classe al complet podem estar satisfets.

Cada dimarts passavem dos grups per aquest moment; ens debatiem 5 persones contra altres 5 i intentavem valorar i defensar cada grup el SI o el NO sobre el tema escolit del grup anteriorment.

Vull destacar la preparació que cal tenir per posterioment realitzar un bon debat ben estructurat i argumentat; la recerca d'informació, contrastar amb varies per trobar la informació correcta i adequada, seguidament preparar una bona exposició i planificar l'estructura del debat, calcular el temps de cada ronda i finalitzar amb una bona conclusió i tancada del debat.

La meva opinió personal sobre el debat es que tots els grups de treball em realitzat uns debats amb els objectius que ens vem proposar, hem seguit els punts que la imma valorava per realitzat un bon debat:

- Els aspectes discursius
- Els aspectes d'oratòria
- Els aspectes organitzatius

Crec que tots em assolit tots aquests aspectes, hem corregit els nostres punts debils i hem aprofitat les nostres habilitats.

Per concluore nomes dir que ha sigut una bona elecció de treball el demanat per l'Imma ja que me pogut adiquirir molts aprenentatges de posada en comú de expressió oral i oblidar el nerviosisme dintre de cada un de nosaltres...
Leer más...

divendres, 11 de desembre del 2009

ANÀLISI D'UN ANUNCI: FREIXENET

| | 0 comentaris





“FREIXENET”…. L’EQUIP NACIONAL DE NATACIÓ SINCRONITZADA….. BOMBOLLES…..

Tot comença fosc… volen donar importància al espectacle!

1. HISTORIA QUE ENS TRANSMET:
Podríem analitzar aquest anunci com un símil del procés que realitza el cava des de que la ampolla es tancada, passant pel procés de creació de les bombolles fins el moment de l’abstracció del suro i la explosió del cava.

L’Equip Espanyol de Natació Sincronitzada mitjançant una perfecta i meravellosa coreografia simulant tot el moviment, la força i el pes de les bombolles del Cava Freixenet.

2. DECORATS, MÚSICA, LLUMS, COLORS...

El decorat es simple però a la vegada complex i suficient; podríem situar el decorat a la piscina olímpica del CAR (Centre d’Alt Rendiment).

Colors i llums; han volgut centrar l’anunci principalment en dos colors: el negre i el daurat; el negre amb diferents tonalitats augmenta la intensitat dels daurats creant semblança amb la singularitat del color del cava, simplificant tot l’anunci en dos colors aconsegueixen centrar tota l’atenció en el missatge.

La música es la adient per aquest tipus de spot publicitari; dona la sensació de pujada de la intensitat progressiva en relació amb el procés d’obertura de l’ampolla de cava.

3. PERSONATGES:
Les protagonistes d'aquest anunci es l'Equip Espanyol de Natació Sincronitzada.

4. TEXT I ESLOGAN
"FELICES FIESTAS, CON FREIXENET"

5. VALORACIÓ PERSONAL

La meva opinió es que es un anunci molt productiu, amb un eslogan i un objectiu concret, han seleccionat a les nedadores de natació sincronitzada aprofitant la novetat a nivell de l'esport olímpic espanyol.
Leer más...

dimecres, 9 de desembre del 2009

PEL·LÍCULA: "LA OLA"

| | 0 comentaris


La pel•lícula “LA OLA”, des del meu punt de vista, permet analitzar una sèrie de fets que esdevenen en el mitjà escolar i educatiu dels joves, encara que no sigui una crítica del tema del nazisme que va anar un moviment polític i econòmic més complex. No obstant això, és veritat que és una font útil per a estudiar algunes característiques del nazisme, ja que en la pel•lícula es mostren de manera indirectes, per exemple la discriminació cap a les persones que no pertanyien al mateix grup (com els anarquistes), la identificació que tenia aquest grup (en "La Ola" els integrants duien posat una vestimenta particular, una camisa blanca per a diferenciar-se dels altres.

El professorat i les seves funcions:
Una de les funcions de la didàctica és que el professor ha d'intentar que l'alumnat s'iniciï en el pensament i comportament dels processos de solució de problemes i, al resoldre'ls, arribi a els esquemes d'acció, les operacions i els conceptes que han d'aprendre. Per a això és important proporcionar als estudiants un instrumental d'eines preparades per a ser aplicades, i posar-li en situació de fer ús d'elles: Aprendre a aprendre. En el cas que ens refereix la pel•lícula “La Ola”, el professor va oblidar que per a això, ha de conèixer el desenvolupament dels processos d'aprenentatge tant teòrica com pràcticament i, a pesar que la seva intenció va ser la de fer viure als alumnes una situació, no va tenir la sensibilitat suficient per a detectar que en alguna de les fases del procés, l'assumpte se li va anar de les mans.
La llibertat d'ensenyar
És un dret que posseeixen els professors en relació amb la seva llibertat d'expressió. Garanteix a més que un professor pugui triar els mitjans pedagògics i els materials didàctics que ell estimi més oportuns per a l'acompliment de la seva labor. Ara bé, la llibertat d'ensenyar no podrà emparar-se en la llibertat per a atacar les creences dels altres o per a fer apologia de la violència o la discriminació com apareix en l'ona, on s'oposa a la resta de professors del centre escolar.

El professor i la manipulació
La pel•lícula constata els perills que genera la capacitat de fascinació d'un professor, que canalitza la latent rebel•lia juvenil cap a un ús viciat de les virtuts bàsiques: la unitat, l'amistat, la lleialtat, el sacrifici, la confiança… l'atractiu de la qual segueix sent universal. Una capacitat de fascinació, en fi, que podria transformar en infame dictadura fins a la més provada de les democràcies.

La manipulació dels grups està a l'ordre del dia i no pocs polítics i personalitats la conreen amb assiduïtat recolzant-se en tots els mitjans al seu abast. Sempre és positiva la revelació d'alguns dels mecanismes que s'utilitzen per a aquesta instrumentalització interessada de les masses. I, en aquest sentit, el film és diàfanament didàctic i defensable. No hi ha dubte que resulta un material complementari de gran utilitat per a debatre en classe.

Conclusions
La pel•lícula de “La Ola” m'ha servit per a descobrir una sèrie de situacions i problemes referits als professors i als grups d'estudiants amb valors i contravalors molt semblats als de la pel•lícula. És important una educació multicultural i centrada en l'alumnat més que en ideologies fonamentalistes i rígides.
Leer más...

PENSANT EN ELS ALTRES

| | 0 comentaris



SESSIÓ DE CINEFÒRUM: REALITZAT EN PETIT I GRAN GRUP

- TEMES ESCOLLITS:

- Cultura i educació.
- Relació pensaments, sentiments i aprenentatge.
- Model psicològic i teòric.
- L’educació emocional.
- L’infant - alumne.
- Mestre o educador.
- La relació entre iguals.
- Educació en valors.
- Repercussió en la vida adulta.
- Educabilitat.
- Relació i acció pedagògica.


- MOMENTS DEL DOCUMENTAL QUE HAN SUSCITAT MÉS REFLEXIÓ. QUÈ CONTENEN?

- El mestre castiga al Yuto, tots els companys surten en la seva defensa per tal de poder gaudir tots junts de la experiència de provar en equip el seu raid

- En moltes situacions, transmeten els seus pensaments i emocions en cartes siguin positives o negatives, aquest sistema es molt valuós per a cada nen, es la seva vida, la seva evolució plasmada en paper, per el mateix nen, es como una autobiografia.

- El nivell de maduresa que tenen els nens amb nomes 10 anys i el nivell de responsabilitat de cadascú.

- El treball cooperatiu que contínuament realitzen a classe i fora de ella.


- PUNTS FORTS QUE DESTACARÍEM DE LA RELACIÓ PEDAGÒGICA DEL MESTRE.

- Deixa molt protagonisme als nens.
- Educa per la vida.
- Plena confiança en el seu alumnat.
- En grup, seran més forts, podran aconseguir més objectius:
- Educador guia.
- Respon a les necessitats dels alumnes.
- Deixa opció per a que tots els alumnes col•laborin entre ells.
- Per a la seva actuació dintre i fora de l’aula, una gran experiència.
- Educa amb sistemes d’autoresolució.
- Dona prioritat als lligams afectius.
- Fomenta la participació activa i el treball en grup.
- Dona llibertat per que els alumnes experimentin.
- Segueix el pensament: “Transmitere”
- Crea continguts lligats amb càrrega emocional.
- Creu en el continu contacte amb la natura.
- Considera de gran importància la relació amb la família.
- Aprenentatge vivencial.


- PUNTS FORTS EN LA MANERA DE CONCEBRE INFANT – EDUCACIÓ.

- L’infant ha de viure aquesta etapa com el que és, és a dir, com un infant. Aquest està ple de vida i d’alegria.

- El docent educa a nivell cultural i emocional sense oblidar mai el nivell pedagògic adequat, la metodologia es centra en oferir tots els coneixements adequats des de una visió diferent i natural, millor per l’enteniment dels mateixos.

- Ser alumne i deixar-te omplir de la saviesa dels educadors i no intentar cremar cap etapa, de la vida educativa i vivencial; cada una te un temps i un procés d’adquisició.

- L’infant es una persona en creixement, cada instrucció, cada avaluació, cada aprenentatge es important per a la seva evolució.

- S’ha de tenir sempre en compte en que etapa biològica esta el nen, per saber que demanar-li no podem forçar a que el nen adquireixi uns aprenentatges o uns coneixements si no es la etapa adequada, ja que probablement abans n’haurà de adquirir molts d’altres per poder arribar posteriorment altres de nous.

- Crear i fomentar la visió individual: es important individualitzar sobre cada alumne per poder extreure tots el potencial que te i poder-ho realitzar de la millor manera possible.

- No fa classes magistrals, intenta transmetre els coneixements a partir d’emocions i d’altres mètodes alternatius, perquè considera que es la millor manera d’aconseguir els objectius personals i pedagògics de cada alumne.

- PUNTS FEBLES SOBRE AQUEST TIPUS D’ENSENYAMENT EDUCATIU:

Argumentació 1:
La protecció, l’afecte i la confiança del mestre vers als seus alumnes i en concret en aquest documental observem el moment en que una nena de la classe del senyor Kanamori s’entristeix a causa de recordar la mort d’un familiar; desprès de parlar-ho amb tots els companys de classe el mestre sense cap tipus de por ni represàlia fa mostra de tots aquests sentiments exposats anteriorment.

Explicació:
Amb aquest argument exposat anteriorment, no volem expressar que es inadequada la actuació del mestre en aquella situació sinó que dintre de la societat nostre aquesta demostració d’afecte no està dintre de la metodologia ni dels valors compresos en les escoles actuals de Catalunya.


Argumentació 2:
Tots els dies els alumnes de la classe del senyor Kanamori aprenen molt més que a sumar, geografia, musica..... aprenen molt més que això,aprenen a col•laborar entre ells, en saber empatitzar, saber ajudar i comprendre als seus companys, també saben admetre quan no esta ben fet allò que anteriorment han fet.


Explicació:
Es molt important contextualitzar i sempre explicar el tipus de coneixement adquirit després de una dinàmica, un joc, un treball en grup, una reflexió ja que l’escola es per rebre educació i hi ha famílies que si no reben, apunts, deures i blocs, es pensen que no estan educant als seus fills.
Leer más...

LA MEVA RECITACIÓ....

| | 0 comentaris


Fa molt de temps hi havia una noia molt bonica.La seva mare li havia fet una capa vermella i la noia la portava tant sovint que tothom li deia la Caputxeta vermella.

Un dia, la seva mare li va demanar que portés uns pastissos a la seva àvia que vivia a l'altra banda del bosc, recomanant-li que no s' entretingués pel camí, doncs creuar el bosc era molt perillós, ja que sempre anava rondant per allà el llop.

Caputxeta va recollir el cistell amb pastissos i es va posar en camí. la nena havia de travessar el bosc per a arribar a casa de l' àvia, però no li feia por per què allà sempre trobava molts amics : els ocells, esquirols, ...

De sobte, va veure el llop, que era enorme, davant seu.

- On vas, nena? - li va preguntar el llop amb la seva veu ronca.

- A casa de l' àvia - li va dir la Caputxeta.

- No és lluny ... - va pensar el llop per a ell mateix, girant-se.

Caputxeta va posar el seu cistell a l' herba i es va entretenir agafant flors : - El llop se n' ha anat - va pensar -, no tinc res a témer. L' àvia es posarà molt contenta quan li porti un bonic ram de flors a més dels pastissos.

Mentrestant, el llop se 'n va anar a casa de l' àvia, va trucar suaument la porta i la velleta li va obrir pensant que era Caputxeta.

El llop va devorar a l' àvia i es va posar la gorra rosa de la malaurada, es fa ficar al llit i va tancar els ulls. no va haver d' esperar gaire, perquè la Caputxeta va arribar de seguida, tota contenta.

La nena es va apropar al llit i va veure que la seva àvia estava molt canviada.

- Àvia, àvia, quins ulls més grossos que tens!

- Són per a veure't millor - va dir el llop tractant d' imitar la veu de l' àvia

- Àvia, àvia, quines orelles més grosses que tens!

- Són per sentir-te millor - va seguir dient el llop.

- Àvia, àvia, quines dents més grosses que tens!

- Són per a ... menjar-te millor! - i dient això, el llop malvat es va llançar sobre la Caputxeta i la va devorar, el mateix que havia fet amb l' àvia

Mentrestant, un caçador que havia vist com el llop entrava a casa de l' àvia, i creient endevinar les males intencions, va decidir donar una ullada per a veure si tot anava bé a casa de l' àvia Va demanar ajut a un segador i tots dos junts arribaren al lloc. Van veure que la porta de la casa estava oberta i el llop tombat al llit, dormint de tant tip com estava.

El caçador tragué el seu ganivet i va obrir el ventre del llop. L' àvia i la Caputxeta estaven allà, vives!

Per a castigar al llop malvat, el caçador li va omplir el ventre de pedres i després el va tornar a tancar. Quan el llop va despertar del seu son, va sentir moltíssima set i es va dirigir a un estanc pròxim per beure. Com que les pedres pesaven molt, va caure a l' estany de cop i es va ofegar.

La Caputxeta i la seva àvia no van patir més que un gran espant, però la Caputxeta havia après la lliçó. Va prometre a la seva àvia no parlar amb cap desconegut que trobés pel camí. D'ara endavant, seguiria les recomanacions de la seva àvia i de la seva mare.
I VET AQUI UN GOS I VET AQUI UN GAT, AQUEST CONTE S'HA ACABAT!!!
Leer más...

dilluns, 7 de desembre del 2009

APRENENTATGE I TIC

| | 0 comentaris


L'associació de cadascuna de les experiències fetes a classe amb les metàfores de l'aprenentatge amb ordinador (sessió 10).
INTRODUCCIÓ:

En aquesta pràctica l’objectiu principal era interactuar amb diferents programes destinats per a la educació interacctiva.
Programes els quals intenten imitar la situació docent- alumne – avaluació final.
Mitjançant exercicis educatius, elaboren xarxes d’autoaprenentatge i evolució en la materia en concret.


PROGRAMES UTILITZATS:

- Dictat
- Crayon Physics
- Crook
- "Zona Clic" (http://clic.xtec.cat)

METÀFORES DE L’APRENENTATGE AMB L’ORDINADOR:

Dictat:

- Realitzar un dictat, i seguidament corregir la gramàtica, sintaxis i morfologia. Com a conclusió i avaluació del exercici realitzat crec que serveix per observar les interpretacions personals d’un text escoltat en veu alta i plasmar-ho en un text escrit. També m’ha fet coneixer el meu nivell de competència lingüística catalana.

Crayon Physics:

- És un programa destinat a la pràctica de l’exercici mental; la fluidesa, agilitat etc.
Aquest exercici ens ha servit per a veure que hi ha diferents maneres de treballar el desenvolupament intel•lectual dels alumnes, d’una manera més amena.

Zona Clic:

- És un enllaç de la pàgina www.xtec.es. Aquest enllaç possibilita a l’alumne, experimentar i aprendre els mateixos continguts que podem trobar en un llibre, o en explicacions del mestre, però d’una manera més individual; utilitzant la memòria, l’escriptura, i els coneixements apresos anteriorment.

Crook:
- Per ùltim vem realitzar una simulació de direcció i orientació interactiva, mitjançant aquest programa, podem assolir diferents coneixements, com ara; aprendre i donar ordres, escollir el camí adequat i més efectiu per arribar allà on volem, tenir més destressa en programes interactius i a la vegada pedagogics.
Leer más...
| | 0 comentaris

Leer más...
 
 

FLORICIENTA | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top